• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Aagurd

Torsdagens rygtebørs: Lille-spiller skal erstatte Salah

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste transferrygter i international fodbold.

Af Mads Aagurd

Matthijs de Ligt fra Ajax til Tottenham
Note:
Forud for de to klubbers møde i Champions League-semifinalen melder englænderne sig i kampen om den ombejlede Ajax-kaptajn, som på rygtebasis også meldes tæt på FC Barcelona. Premier League-klubben er villig til at betale prisen på 69 millioner pund.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
I længere tid har den unge englænder været rygtet til Manchester United, som skulle være villige til at betale Dortmunds pris. Solskjær er eftersigende blevet givet 250 millioner pund, og en stor del af dem kunne meget vel gå mod Sancho.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Malcom fra FC Barcelona til Manchester United
Note: 
Den unge brasilianske kantspiller har slet ikke fået den start på livet i Barcelona, som alle parter havde håbet på. Samtidig er den spanske storklub på jagt efter en erstatning for aldrende Luis Suarez, og her kan den 22-årige offensivspiller blive en del af en byttehandel med Manchester United.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo

Marcus Rashford fra Manchester United til FC Barcelona
Note:
I Barcelona har Rashford fået en stor stjerne, og de spanske giganter ser gerne, at den unge englænder bliver hentet som erstatning for Suarez. Selv tøver Rashford ifølge Mail med at forlænge sin United-kontrakt, og det kan bane vejen for et skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo & Mail

Matteo Kovacic fra Real Madrid til Zenit Skt. Petersborg
Note:
Lige nu er den 24-årige kroat på leje i Chelsea, men den russiske storklub melder sig også på banen i kølvandet på, at Chelsea-manager Maurizio Sarri har udtalt, at han ønsker en permanent aftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Paulo Dybala fra Juventus til Liverpool
Note:
Juventus håber på, at Paulo Dybala kan være nok til at overbevise Liverpool om at give dem Mohamed Salah. Men de overvejer også en byttehandel med Inters Mauro Icardi.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Scott Arfield fra Rangers til Southampton
Note:
Southampton overvejer at gå efter midtbanespilleren Scott Arfield, men flere Premier League-klubber er interesseret i ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Nicolas Pepe fra Lille til Liverpool
Note:
Liverpool har udset sig Nicolas Pepe som arvtageren til Mohamed Salah, hvis egypteren bliver solgt til sommer. Men storklubber som PSG, Barcelona, Bayern München og Chelsea har også kig på Pepe.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: le10sport

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.