2017-09-14 22:23
Foto: Getty Images

Her får du dagens transfersrygter frisk fra fad.

David De Gea fra Manchester United til Real Madrid
Note: 
Den spanske landsholdsmålmand har før været på tale i Real Madrid, og nu sker det igen. De spanske Champions League-vindere skulle være varme på ham igen, lyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Anders Lindegaard til Burnley
Note: 
Den tidligere danske landsholdsmålmand og Manchester United-keeper Anders Lindegaard er kommet på prøvetræning i Premier League-klubben Burnley
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Lancashire Telegraph

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid
Note
: Chelseas offensive es tiltrækker nu igen opmærksomhed fra Real Madrid, som meget gerne vil have ham til klubben til sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Juan Cuadrado fra Juventus til Arsenal
Note
: Arsene Wenger skulle være meget glad for Juventus' kantspiller, og har udset ham som erstatning for Alexis Sanchez, hvis han skulle forlade Arsenal.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttumercatoweb

Alexis Sanchez fra Arsenal til Real Madrid
Note: Den chilenske offensivspiller var hele sommeren rygtet væk fra Arsenal, særlig til Manchester City, og selv om et skifte faldt igennem, er der ingen garantier for, at klubben kan holde på ham. Hans kontrakt udløber om et års tid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Jean Michael Seri fra Nice til Barcelona
Note: Den ivorianske profil har tidligere tiltrukket sig interesse fra det spanske, og nu har Barcelona angiveligt tænkt sig at hente ham i stedet for Liverpools Philippe Coutinho.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Anthony Ralston fra Celtic til Everton
Note: Tirsdag trak Ralston overskrifter, da han og Neymar havde et intermezzo under og efter Celtics Champions League-kamp mod Paris Saint-Germain, men når den unge back ikke lægger sig ud med verdenseliten, tiltrækker han åbenbart også opmærksomhed fra Premier League.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Jack Wilshere fra Arsenal til Crystal Palace
Note: Efter han er vendt tilbage til Arsenal fra Bournemouth, har Wilshere ikke fået spilletid på førsteholdet. Den nye Palace-manager, Roy Hodgson, kender midtbanemanden fra landsholdet og vil enten forsøge at hente ham på en lejeaftale eller en permanent transfer til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Stefan de Vrij fra Lazio til Liverpool
Note: Oven på Dejan Lovrens Champions League-brøler meldes Liverpool interesserede i den hollandske midtstopper de Vrij. Hans kontrakt udløber efter sæsonen, og han bejles angiveligt også til af Dortmund og Juventus.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?