• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Tottenham-angriber et emne i tre italienske topklubber

Tottenham-angriber et emne i tre italienske topklubber
Foto: Laurence Griffiths/Foto: Getty Images

Fernando Llorente har kontraktudløb med Tottenham, og kan muligvis vende retur til Serie A, hvor han tidligere har spillet for Juventus

Af clbold.dk

Den spanske angriber Fernando Llorente har de seneste to år spillet andenviolin for Harry Kane hos Champions League-finalisterne Tottenham, hvor den helt store succes er udeblevet. Kontrakten med den engelske klub udløber den 30. juni, og derfor er Llorente på jagt efter sin næste arbejdsgiver.

Selvom han aldrig blev førsteangriber, fik Fernando Llorente ganske meget spilletid hos Tottenham under Harry Kanes skadesfravær i sidste sæon, og det hjælper ham i jagten på en ny klub - og et par store klubber er da også blevet overbevist om, at angriberen trods sin alder stadig er værd at satse på.

Det italienske medie Calciomercato melder, at spanieren kan vende tilbage til Italien, hvor hele tre klubber har kikkerten rettet mod den 34-årige angriber: AC Milan, Inter Milan og AS Roma.

Fernando Llorente har tidligere slået sine folder hos de mangefoldige mestre Juventus, og har derfor indgående kendskab til Serie A.

De tre italienske storklubber kan derfor se frem til at skulle slås om den målfarlige angribers underskrift. Ikke bare med hinanden, men også tyrkiske Galatasaray og Llorentes tidligere klub Athletic Bilbao, der ifølge portugisiske A Bola også jagter angriberen, som derfor ser ud til at have nok klubber at vælge imellem, når fremtiden skal besluttes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus