• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

AC Milan-stjerne bekræfter forbudt skifte

Foto: Getty Images

Den tyrkiske stjernespiller er færdig i AC Milan, men ikke i Milano.

Af Victor Risager

Hakan Calhanoglu er snart fortid i AC Milan, og i stedet foretager han et særdeles opsigtsvækkende skifte. Det bekræfter den tyrkiske stjerne selv, skriver mediet Football Italia.

Tidligere mandag kunne flere italienske medier rapportere, at den offensive midtbanespiller var i forhandlinger med lokalrivalerne Inter, og at et skifte ikke var langt fra at falde på plads. Nu er alt så på plads, og snart underskrives kontrakten, så Hakan Calhanoglu fremover vil iklæde sig Inters blå og sorte dragter.

- Jeg er enig med Nerazzuri (Inters kaldenavn, red.). Jeg skifter dertil, fortæller Hakan Calhanoglu ifølge Football Italia til TRT Spor.

- I morgen vil jeg underskrive kontrakten med Inter, som vil gælde for tre år og har en option på et fjerde år.

Det forlyder, at 27-årige Hakan Calhanoglu vil tjene op til 45 millioner kroner om året i Inter. AC Milan havde “blot” tilbudt en årsløn på 30 millioner kroner.

I løbet af sine fire år i AC Milan nåede den tyrkiske offensivspiller at spille 172 kampe, hvor han levende 32 mål og 48 oplæg. Især i den forgangne sæson var han en stor profil for den rød-sorte Milano-klub.

Det er blevet peget på, at Hakan Calhanoglu potentielt kan være Christian Eriksens afløser i Inter. Der er i hvert fald strenge krav til sportudøvere med hjerteproblemer i italiensk sport - læs mere om det her.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020