• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Atalanta-boss raser over rødt kort til Mæhle

Foto: Getty Images

Joakim Mæhle blev udvist for en stempling i Atalantas 1-0-nederlag til Sassuolo, og efter slutfløjtet var Atalanta-direktør Umberto Marino decideret rasende over danskerens udvisning.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter en forrygende indledning på 2023 kom Joakim Mæhle ned på jorden igen, da Atalanta lørdag tabte til Sassuolo i Serie A. 

Den danske landsholdsstjerne fik et direkte rødt kort efter 30 minutter i en situation, hvor dommeren først havde takseret tacklingen til et gult kort. 

Efter et VAR-gennemsyn blev det gule kort dog lavet om til et rødt, og efter 1-0-nederlaget var Atalanta-direktør Umberto Marino oppe i det røde felt over den beslutning. 

- Det er ikke en særligt god følelse i dag. Spøgelserne fra sidste år dukkede op igen og har fået betydning for vores jagt på europæisk fodbold. I sidste ende fik vi ret. Kampen i dag var op at bakke, allerede i det fjerde minut, hvor der blev fløjtet for frispark mod Mæhle, lød det, ifølge Sky Sport Italia, fra Umberto Marino. 

- I dag tog vi to skridt tilbage. Der var ingen pointe i at ændre beslutningen til et rødt kort, og der var så mange gule kort, der ikke gav mening. 

Joakim Mæhle var ikke den eneste Atalanta-spiller, der blev udvist mod Sassuolo, idet også Luis Muriel blev udvist i slutfasen.