• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Dansk komet har taget gigantisk lønhop

Foto: Getty Images

Med skiftet til Atalanta har Rasmus Højlund sikret sig en ganske voldsom lønstigning.

Af Lars Gram-Hanssen

Rasmus Højlund blev i januar vejet og fundet for let i FC København, men siden da har den blot 19-årige angriber væltet sig i succes. 

Højlund gjorde det således så godt for Sturm Graz, at han i sommer blev solgt videre til Atalanta, hvor han efter en stærk start tilmed er blevet belønnet med en udtagelse til A-landsholdet. 

Og det er ikke kun sportsligt, at der er grund til at juble for Rasmus Højlund i øjeblikket. Ifølge B.T. har Højlund med skiftet til Serie A også sikret sig en ganske drastisk lønstigning. 

- Ifølge B.T.s oplysninger er Højlund gået fra en FCK-løn i januar på 60.000 kroner om måneden til, at der nu ruller omkring 1,85 millioner kroner ind fra Atalanta brutto. Om året er det en stigning fra godt 720.000 kroner til i omegnen af 22 millioner kroner, skriver B.T. således. 

Overfor B.T. fortæller Rasmus Højlund endvidere, at den voldsomme lønstigning ikke har ændret i hans forbrug. Til gengæld har angriberen givet en del af pengene til sine forældre.

Rasmus Højlund kan torsdag debutere for Danmark, når Kasper Hjulmands tropper møder Kroatien på udebane i Nations League.