Enten er Belotti er ikke så fotogen eller også er der muligvis noget nyt på vej for angriberen.

Normalt vil man nok gerne have sin klare topscorer med på et billede, der skal forsøge at sælge holdet nye trøje for den kommende sæson. Men sådan er det ikke i Torino i denne omgang. 

I stedet for at have Andrea Belotti med på billedet, så har man i stedet udpeget Salvatore Sirigu, Emiliano Moretti, Iago Falque og Daniele Baselli til at gøre reklame for trøjen. Det sætter selvfølgelig hurtigt tankerne i gang om, at Belotti derfor må være på vej væk.

Og hvis man spørger Sky Sport Italia-journalisten Fabrizio Romano, så skyldes det, at Belotti er blevet enig med Milan om et skifte. Dog mangler de to klubber nu at blive enige om en sum, og her skulle der være en vis forskel mellem de to klubber.

Ikke desto mindre ser det ud til, at Milan er ved at lave endnu et stort træk i sommerens transfervindue. Det sker tilmed lige efter, at man både har hentet Leonardo Bonucci fra Juventus og Lucas Biglia fra Lazio.

I sidste sæson scorede imponerende 26 mål i 35 kampe for Torino, som placerede ham på tredjepladsen på topscorerlisten efter Edin Dzeko og Dries Mertens.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?