• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Christian Nørgaard får ny træner i Fiorentina

Fiorentina har ansat klubbens tidligere succestræner, Vincenzo Montella, som ny træner.

Af Morten Jørgensen

Blot fem gange har Christian Nørgaard været på banen i denne sæson for Fiorentina, men nu kan der måske være lysere tider på vej for den tidligere Brøndby-spiller.

Fra 2012 til 2015 stod Vincenzo Montella i spidsen for Serie A-klubben, og nu er den 44-årige træner igen blevet ansat for Fiorentina. Han er i dag blevet præsenteret på en toårig aftale, og han har allerede haft sin første træning med Christian Nørgaard og de øvrige spillere i klubben.

Tirsdag sagde Stefano Pioli sin stilling i Fiorentina op efter otte kampe på stribe uden sejr. Nu er det i stedet op til Vincenzo Montella få ført den italienske klub sikkert i land.

I Serie A har Fiorentina 12 point op til sjettepladsen, der giver adgang til Europa League, mens der er 11 point ned til Empoli lige under nedrykningsstregen. Dog er klubben fortsat med i Coppa Italia, hvor der senere i denne måned venter et opgør mod Atalanta.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.