Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Dansker spiller ikke, men er klubbens bedste køb

Foto: Getty Images

Det er ikke blevet til meget spilletid for den danske kantspiller, men alligevel kalder træneren ham for sommerens bedste signing.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Magnus Warming har næppe fået den spilletid han havde håbet på, da han i sommer skiftede fra Lyngby BK til Torino i den italienske Serie A.

Blot 64 minutter er det blevet til på tværs af tre indskiftninger i Serie A og en enkelt optræden i den italienske cup-turnering. Alligevel kalder holdets cheftræner Ivan Juric danskeren for sommerens bedste handel:

- Han kommer fra en anden fodboldverden, men er allerede vokset rigtig meget. For mig virker han som sommerens bedste indkøb. Jeg er overbevist om, at han bliver fantastisk, siger han ifølge Tuttosport.

Magnus Warming, 20 år, kom til fra Lyngby efter 2020/2021-sæsonen, hvor de kongeblå rykkede ud af Superligaen. Han kan dog glæde sig over, at han mod slutningen af efterårssæsonen fik to af sine tre indskiftninger i Serie A.

Holdets træner har ligeledes fortalt, at han vil begynde at kigge mere i danskerens retning i et forsøg på at implementere ham på Torino-mandskabet.