• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

- Højlund var dyr, men han er det dobbelte værd nu

Foto: Getty Images

FC København solgte ham for under 20 millioner kroner for et år siden, men Rasmus Højlund vurderes nu til at være omtrent 250 millioner kroner værd.

Af Lars Gram-Hanssen

Han forlod Superligaen som en reservespiller for 12 måneder siden, men Rasmus Højlund vurderes nu til at have en transferværdi på 250 millioner kroner. 

Sådan lyder det fra den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, der skriver, at den 20-årige danskers markedsværdi er eksploderet efter en stærk indledning på 2023. 

Atalanta betalte 125 millioner kroner for Rasmus Højlund, da man i sommer hentede den dengang 19-årige danske angriber, og ifølge La Gazzetta dello Sport er Højlunds værdi altså nu blevet fordoblet. 

- Efter de første uger af forårssæsonen må vi alle lykønske Atalanta for at have formået at forny sig. De lavede et par indkøb i sommer, der igen har gjort dem til en klar bejler til Champions League-pladserne. Højlund var relativt dyr, men han er allerede det dobbelte værd nu. Lookman leverer ekstraordinære ting, og han er en af de største overraskelser siden nytår, skriver La Gazzetta dello Sport. 

Højlund og Lookman har da også vist sig utroligt målfarlige efter årsskiftet, hvor Atalantas nye angriberduo til sammen har scoret otte mål i seks Serie A-kampe.