• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Inter sejrede sikkert mod bundhold

Inter sejrede sikkert mod bundhold
Foto: Getty Images

Inter hentede tre point, da de søndag aften slog Frosinone med 3-1.

Af Victor Risager

Inter sikrede sig søndag aften tre point, da de besejrede Frosinone med 3-1, og dermed holder de fast i deres forspring ned til AC Milan og Roma på henholdsvis fjerde- og femtepladsen. 

Efter blot 19 minutter kom Radja Nainggolan på måltavlen, da han headede bolden i mål efter et indlæg af Danilo D’Ambrosio.

Læs også: Napoli sendte Chievo i Serie B

Og før pausen kunne Ivan Perisic også udbygge føringen. Frosinones Raman Chibsah rev Inters Milan Skriniar ned ved et hjørnespark, og det resulterede i et straffespark til Milano-klubben, som Perisic køligt satte i mål med en inderside.

I anden halvleg kontrollerede Inter opgøret, men Frosinone fik sparket lidt spænding ind i opgøret efter knap en times spil. Francesco Cassato reducerede således til 2-1 med et spark fra kanten af feltet. Det var desuden Frosinones første mål mod Inter nogensinde i Serie A-sammenhæng.

Tættere på et comeback kom Frosinone dog ikke, og i overtiden scorede Inters Matias Vecino til slutresultatet 3-1 efter et velspillet kontraangreb.

Med sejren holder Inter fast i deres tredjeplads i rækken, hvor de fortsat har fem point ned til bysbørnene AC Milan og seks til Roma. Omvendt er Frosinone fortsat næstsidst, og de har otte point op til Bologna over nedrykningsstregen med seks kampe igen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus