• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Italiensk legende indlagt: Nu forklarer han

Foto: Getty Images

Daniele De Rossi blev indlagt fredag, og nu forklarer han hvorfor. Blandt andet fortæller han, at han næsten besvimede ved bare at stå op.

Af Victor Risager

Den italienske legende Daniele De Rossi blev fredag indlagt på et hospital i Rom, da han er ramt af coronavirus.

I løbet af den seneste landskampspause var der således et stort udbrud på det italienske landshold, og her blev Daniele De Rossi smittet. Han var med som en del af landstræner Roberto Mancinis stab.

Det har ramt ham hårdt, og nu forklarer han, hvorfor den 37-årige italiener er blevet indlagt.

- Jeg kom her, fordi jeg havde for mange symptomer, der blev aktivt værre, siger Daniele De Rossi til L'Agenzia Dire ifølge Football Italia og fortsætter:

- I går morgen stod jeg op fra stolen som normalt og besvimede næsten. Mine ører summede, det hele lød blokeret, og jeg faldt næsten om, så jeg bad om at få et check-up.

- Jeg kom her, og jeg har en lungebetændelse. Det er ikke på det værste stadium, men det er det helt sikkert. Jeg ville ønske, jeg ikke havde det - især efter at lægerne sagde, at hvis jeg ikke havde fået det tjekket ud…

- Dybest set er dette ikke en meget alvorlig situation, men det er heller ikke den slags COVID, du kan behandle derhjemme.

Den tidligere midtbanespiller gjorde sig i størstedelen af sin karriere i AS Roma, hvor han nåede mere end 600 kampe, inden han tog et kort ophold hos argentinske Boca Juniors. Det blev også til mere end 100 landskampe for Daniele De Rossi.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus