• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Joakim Mæhle-transfer smuldrer efter vild historie

Foto: Getty Images

Danske Joakim Mæhle var på vej til at lave et opsigtsvækkende skifte, men det er som minimum sat på pause og formentlig gået helt i vasken.

Af Kenneth Jensen

Han er en af Danmarks store profiler, men i det italienske har backen Joakim Mæhle ikke helt fået det til at spille i Atalanta.

Alligevel har der været mange meldinger om en forestående transfer fra Atalanta til topklubben Juventus, men nu er drømmen om den transfer angiveligt smadret.

Og forklaringen har absolut intet med Mæhle at gøre.

Det er Bergamo-mediet Il Giorno, der skriver, at Joakim Mæhles transfer til Juventus er smuldret og ikke længere aktuel, efter der kom noget af en bombe fra Juventus tidligere i denne uge.

Her gik ledelsen af, da der bliver kigget nærmere på Juventus' regnskaber på grund af mistanke om økonomisk snyd, der skal have haft til hensigt at bøje reglerne om økonomisk fair play.

Det får betydning for en eventuel transfer for Mæhle, der er blevet spået et skifte til Juventus - muligvis på en lejeaftale - allerede i januar.

- Det er usandsynligt, at en aftale nu kan gennemføres, skriver Il Giorno.

Og så misser Atalanta også ud på en spiller, som klubben har ønsket, nemlig kroatien Borna Sosa, som koster omkring 150 millioner kroner at købe i Stuttgart. Det kræver nemlig, at Mæhle først forlader Atalanta, men det ser nu ikke så aktuelt ud.

Joakim Mæhle skiftede til Atalanta fra belgiske Genk i januar 2021. Han fik sit gennembrud i AaB.

Den danske back, der kan spille i begge sider, har kontraktudløb i Atalanta i sommeren 2025.