• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Landsholdsspiller: Klart, at det ikke er holdbart

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Joakim Mæhle erkender, at situationen på klubplan ikke er holdbar, men håber på en periode med kontinuerlig spilletid nu.

Af Victor Risager

Han er en af de første på Kasper Hjulmands holdkort, men det er langt fra samme status, Joakim Mæhle nyder på klubplan i Atalanta. I den italienske topklub starter danskeren lige så ofte på bænken som inde.

Senest startede han dog inde topkampen mod AS Roma og spillede for første gang i sæsonen 90 minutter.

Og Mæhle håber, det bliver starten på en periode med kontinuerligt spilletid, for det andet holder ikke. Sådan siger han til TV 2 SPORT.

- Det er klart, at det ikke er holdbart på sigt, at jeg ikke spiller så meget. Jeg vil selvfølgelig gerne spille fodbold. Jeg håber, det har gjort noget, og at jeg får mere spilletid, når jeg vender tilbage, siger Joakim Mæhle til TV 2 SPORT.

I store dele af sidste sæson var Mæhle heller ikke fast starter i Atalanta. Eksempelvis fik han kun to gange mere end en halvleg på banen for Atalanta i foråret. Og den rolle fik ham også til at være transferaktuel i sommer, hvor han ifølge cheftræner Gian Piero Gasperini tilbragte hele transfer-deadlinedag “på telefonen”.

Joakim Mæhle, 25 år, har spillet 66 kampe for Atalanta og har tre år tilbage af sin aftale med klubben.