• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Medie: Christian Nørgaard får ny træner

Medie: Christian Nørgaard får ny træner
Foto: Fiorentina

Ifølge det normalt velvidende medie gianlucadimarzio.com har Stefano Pioli valgt at trække sig som træner for Fiorentina.

Af Kenneth Jensen

Det har ikke været meget, danske Christian Nørgaard har spillet, siden han i sommer rykkede fra Danmark til Italien, men det kan måske være, der er mere spilletid i vente fremadrettet.

Ifølge det italienske medie gianlucadimarzio.com har Fiorentina-træner Stefano Pioli valgt at trække sig som træner for den italienske klub, og hvis det er rigtigt, skal klubben altså have sig en ny træner.

Selv har Fiorentina ikke meldt noget ud, men flere medier, inklusiv Sky Sports Italia beretter, at det bliver Emiliano Bigica, ungdomstræner, der bliver ny leder for førsteholdet.

Opsigelsen kommer i kølvandet på snakke, om træneren skulle afskediges, men til syvende og sidst valgte man fra klubbens side at bakke op om træneren, der nu selv vælger at trække sig.

Fiorentina ligger blot nummer 10 i Serie A og tabte senest med 0-1 til bundholdet Frosinone på egen bane. Klubben har ikke vundet syv kampe i streg.

Christian Nørgaard, der skiftede fra Brøndby i sommer, har fem ligakampe på cv'et for Fiorentina - han har siddet på bænken i de sidste tre kampe.

Udover Nørgaard har klubben også Jacob Rasmussen på kontrakt - han er i øjeblikket udlejet til Empoli.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.