• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Officielt: Balotelli fortsætter karrieren i sin barndomsby

Mario Balotelli vender hjem til Italien og Serie A, efter at han har skrevet under på en kontrakt med Brescia, hvor han er vokset op.

Af Nicklas Grodt Degn

Efter tre års fravær er Mario Balotelli tilbage i den italienske Serie A. Den tidligere landsholdsangriber har skrevet under på en kontrakt med oprykkerne Brescia. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Balotelli har længe været rygtet både tilbage til Serie A, men også til Flamengo i en anden Serie A, nemlig den brasilianske.

Læs også: Medie: Balotelli vender hjem til sin barndomsby

Det er dog Brescia, der løber med den 29-årige angriber, der har spillet de sidste tre år i Marselle og Nice i den franske Ligue 1.

Balotelli har aldrig spillet i Brescia, men alligevel vender han hjem. Han er født i Palermo på Sicilien, men opvokset i Brescia, hvor han fik sin seniordebut for byens mindre klub Lumezzane.

I Brescia-angrebet bliver Balotelli kollega med Serie B-topscoreren Alfredo Donnarumma.

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...