• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Sen scoring sikrer Stryger vigtigt point i italiensk overlevelseskamp

Udinese fik 1-1 mod Sasssuolo lørdag eftermiddag, som giver dem et point, der må lune i nedrykningskampen.

Af Oliver Okstrøm

I den italienske Serie A er det hele stort set afgjort med hensyn til mesterskabet, hvor Juventus buldrer der ud af. Dog ser det meget anderledes ud i bunden, hvor en række klubber er indblandet i nedrykningskampen.

En af dem er danskerklubben Udinese, hvor landsholdsspilleren Jens Stryger Larsen spiller en afgørende rolle for Udine-klubben, som lørdag eftermiddag mødte Sassuolo på hjemmebane. 

Her lykkedes det for Stryger og Co at hive et enkelt point med hjem, da Lirola endte med at sende bolden i eget net til kampens resultat 1-1 med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid, som altså sender ét særdeles vigtigt point ind på kontoen for Udinese.

Forinden i kampen var det Sassuolos Sensi, som havde sendt udeholdet foran efter en halv times spil efter en skidt opspilsfejl, hvor Domenico Berardi fik fat i bolden og spillede Sensi fri, som altså kunne score.

De er dermed fire point over nedrykningsstregen med fem kampe tilbage af denne sæson. Det hold, som de nok lige nu holder godt øje med, er Empoli, som har Jacob Rasmussen på holdet. De tabte lørdag med 2-4 til SPAL.

Derudover er Lukas Leragers Genoa heller ikke helt reddet endnu, og han var med i deres nederlag på 0-1 til Torino. Endelig var Riza Durmisi også med fra start for Lazio, som tabte med 1-2 til bundholdet fra Chievo.

I de sidste fem kampe skal Udinese møde følgende hold i den rækkefølge, som de bliver nævnt: Atalanta, Inter, Frosinone, SPAL og Cagliari.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus