• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jacob Quvang

Skræmt Zlatan frygter karrierestop: Vil forsvinde

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic nærmer sig de 40 år og dermed et karrierestop. Tanken skræmmer han også, indrømmer han.

Af Jacob Quvang

Zlatan Ibrahimovic har altid haft et hårdt ydre, hvor han med kække kommentarer altid har fremstået som en mand med stort overskud. 

Denne facade er dog ved at krakelere en smule i takt med, at han med hastige skridt nærmer sig et karrierestop. I et nyligt interview med det franske medie L'Équipe fortæller han, at tanken om netop et karrierestop skræmmer ham.

- Den dag, du stopper med at spille, vågner du den første morgen og siger til dig selv: Hvad gør jeg nu? Du er ikke længere indstillet til at lave de samme ting hver dag, og du træder ind i et nyt kapitel i dit liv. Og det skræmmer mig. Hvad vil jeg gøre? Jeg er der ikke endnu, og jeg har ikke lyst til at tænke over det. Når det sker, skal jeg nok tage stilling til det, forklarer den svenske superstjerne, som fylder 40 år i starten af oktober. 

Igennem stort set hele hans aktive karriere som spiller har han stået i rampelyset. Det skal man dog ikke forvente af angriberen, når støvlerne bliver lagt på hylden. 

- Efter min karriere vil jeg forsvinde. Når du lever i denne verden i lige så lang tid som jeg, ved du, hvad du er gået igennem mentalt og fysisk. Så jeg vil forsvinde og nyde mit liv. 

- Jeg er stolt over det, jeg gjorde. Jeg kommer fra et sted, hvor alle dømte mig og fortalte mig, at det, jeg ville, ikke var muligt. De sagde om mig, at jeg ikke var god nok, men jeg er her stadig, 39 år gammel, og det er jeg stolt af, fortæller svenskeren. 

Zlatan har endnu ikke været aktion i denne sæson for AC Milan på grund af den alvorlige knæskade han pådrog sig i maj, hvilket også holdt ham ude af EM. Han ventes dog tilbage søndag, når AC Milan møder Lazio.

I interviewet fortælle han blandt andet også, at han ikke fortryder noget fra sin karriere - heller ikke at han aldrig formåede at vinde Champions League. Det kan han dog i denne sæson, da AC Milan er med i turneringen og på onsdag indleder gruppespillet mod Liverpool.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020