Serie A Lars Gram-Hanssen

Stjerne får politibeskyttelse inden Juve-skifte

Foto: Getty Images

Ifølge flere italienske medier er Fiorentina og Juventus blevet enige om en transfer for Dusan Vlahovic, og det har udløst så mange trusler, at serberen nu angiveligt vil få politibeskyttelse.

Af Lars Gram-Hanssen

Fiorentina og Juventus er to klubber, der absolut ikke har det bedste indbyrdes forhold, og derfor er mange af Firenze-klubbens fans selvsagt bitre over, at holdets store stjerne Dusan Vlahovic nu står foran et skifte til Juventus. 

For et par timer siden kom det frem, at Fiorentina har accepteret Juventus' bud på 558 millioner kroner. Og ifølge den italienske avis La Repubblica er det et så upopulært skifte, at Dusan Vlahovic nu får politibeskyttelse. 

- Efter bannerne med fornærmelser og nogle trusler på nettet har den lokale politistation nu besluttet at stå for 'dynamisk overvågning' af Fiorentina-spillerens hjem. Patruljevogne vil regelmæssigt køre forbi hans hus, skriver La Repubblica nu. 

Dusan Vlahovic ser ud til at blive blandt de fem dyreste indkøb nogensinde i Italien. Den 21-årige serber har da også scoret 41 mål siden starten af sidste sæson.