• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Tidligere FC Midtjylland-spiller i italiensk oprykningstriumf

Foto: Getty Images

Den forhenværende FCM- og U21-landsholdsspiller Magnus Troest er lørdag rykket op i Serie B efter en flot sæson.

Af Oliver Okstrøm

En af de spillere, som normalvis går voldsomt under radaren, er den danske midterforsvarer Magnus Troest, som blandt andet har en fortid hos FC Midtjylland. Han skiftede forud for denne sæson til Serie C-klubben Juve Stabia, og lørdag rykkede de op.

Det skete efter sejren på 2-1 over Vibonese, som kom via scoringer fra Paponi og Mezavilla, som nu betyder, at Juve Stabia er kommet fire point foran andenpladsen fra Trapani, så de scorer den direkte oprykning fra gruppe C i Serie C, som er delt op i tre grupper.

Dermed slipper de også helt udenom playoff-kampene, som bliver fyldt godt op med hold fra de tre Serie C-grupper, som i forvejen indeholder 19 hold hver.

Når Juve Stabia sikrer en direkte oprykning, så er det også med det in mente, at de fik fratrukket ét point forud for sæsonen af det italienske fodboldforbund.

Magnus Troest kan dermed se frem til en sæson i Serie B efter sommerferien, hvis han bliver i klubben, hvor han har kontrakt med frem til sommeren 2020. 

Tidligere i karrieren har Troest været godt rundt omkring efter skiftet fra FC Midtjylland til Parma. Siden har han været forbi klubber som Genoa, Atalanta, Novara og Varese i Italien, mens han ligeledes har spillet for Recreativo Huelva i Spanien, som tyder på, at den 31-årige midterforsvarer virkelig har fået smag for middelhavsområdet.

Inden tiden i FCM blev det også til en periode som ungdomsspiller i den daværende Premier League-klub Aston Villa. Endelig blev det også til en række kampe for diverse U-landshold, hvor det specifikt blev til 18 for U21-landsholdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.