• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Torsten Kjems Hansen

Vil hente Lionel Messi: Det er ikke en umulig drøm

Foto: Getty Images

Den ikoniske med nu tidligere Inter-præsident Massimo Moratti har før forsøgt at hente Lionel Messi til klubben - nu håber han, at det kan lade sig gøre.

Af Torsten Kjems Hansen

Kan man snart se Lionel Messi trække i en trøje fra italienske Inter, hvor danske Christian Eriksen skiftede til i vinter?
Håbet og snakken var der allerede tilbage i 2012, hvor den daværende præsident Massimo Moratti luftede tanken og gjorde forsøget. Lionel Messi afslog alle tankerne fra den italienske boss - men hvad med nu?

Massimo Moratti er godt nok ikke længere præsident i Inter, men drømmen om at hente Lionel Messi til klubben er slet ikke væk - faktisk tror Moratti mere på den end nogensinde

 - Det er på ingen måde en umulig drøm. Måske var det før denne situation, men jeg tror, der kan komme et forsøg fra ejerne på at hente ham til Inter, siger Massimo Moratti til Rai Radio 1  - Det er usikkert om den aktuelle situation har påvirket mulighederne positivt eller negativt, men det har forstyrret alt, siger han med hentydning til corona--krisen, der ud over at have lagt fodbolden ned over hele Europa også har påvirket ligaer og klubber voldsomt økonomisk.

Lionel Messi har kontrakt med FC Barcelona til sommeren 2021, men der har i det seneste halve år været spekuleret gentagne gange i, om argentineren vil udnytte en klausul i kontrakten, der gør, at han kan forlade FC Barcelona kvit og frit til sommer. 

Massimo Moratti, der var præsident for Inter i hele 18 år og er et kæmpe navn i klubben, tilføjer: 

- Vi må ikke være alt for opportunistiske, fordi fodbolden kan blive ødelagt ved udnyttelse af denne situation. Men jeg tror, der er en mulighed for at vi ser nogle temmelig mærkelige ting ske i slutningen af denne sæson. 

Messi gik sammen med resten af FC Barcelona-truppen hele 70 procent ned i løn som følge af FC Barcelonas økonomiske trængsler som følge af corona-krisen, hvilket er med til at sikre de administrativt ansatte i klubben normal løn. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus