• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Afløser dansk træner: Det er en klovneklub

Foto: Getty Images

Afløseren for Henrik Pedersen i Strømsgodset, Bjørn Petter Ingebretsen, medgiver, at klubben i øjeblikket tager sig ud som "en klovneklub".

Af Anders Dehn

Anklager om racisme, trænerexit, sportschef-opsigelse og utilfredse spillere.

Danskerklubben Strømsgodset har den seneste uge markeret sig med en lang række af dårlige historier i norske og danske medier. I centrum af det hele stod cheftræner Henrik Pedersen, som flere spillere anklagede for racisme.

Mens de anklager bliver udredt, har træneren trukket sig fra sin post. Lørdag fortalte Strømsgodset så, at også sportschef Jostein Flo har trukket sig fra sit job.

Kaos råder i Strømsgodset, hvilket Henrik Pedersens midlertidige afløser, Bjørn Petter Ingebretsen, da også erkender.

- For mig, set udefra, er Strømsgodset lige nu en klovneklub. Det er det, vi må tage fat på nu og samle spillerne. Det begynder vi på allerede i dag. Jeg har et møde med hver enkelt spiller i dag, hvor de kan sige det, de ønsker at sige, lyder det fra Ingebretsen ifølge VG.

Han deler trænerposten med den hiditidige assistenttræner, Håkon Wibe-Lund. Det er tredje gang, Ingebretsen står i spidsen for Strømsgodset. Det var eksempelvis ham, som Henrik Pedersen afløste i 2019. Ingebretsen har desuden været assisttræner i klubben i to omgange.

Det er ikke kun den midlertidige træner, der mener, at Strømsgodset har set skidt ud den seneste uge. Klubledelsen har selv erkendt, at den har fejlet. Den historie kan du læse her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus