• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Bendtners onde ånd drømmer om nyt cheftrænerjob

Foto: Getty Images

Han er lige nu den midlertidige træner for Brann, mens den danske sportschef leder efter en permanent afløser. Eirik Horneland drømmer om en ny chance som cheftræner.

Af Kenneth Jensen

Danske Nicklas Bendtner lægger ikke skjul på, at han ikke var vild med Eirik Horneland, der var hans cheftræner i noget af tiden i Rosenborg.

Tiden under Kåre Ingebrigtsen var god, men tiden under Eirik Horneland var ikke god.

Bendtner, der nu er pensioneret, blev topscorer under Ingebrigtsen og vandt det norske mesterskab, men under Horneland, der overtog jobbet fra starten af 2019, var Nicklas Bendtner helt ude i kulden. Og sidst i sommervindet 2019 forlod danskeren klubben, da han rykkede til FCK. Selvfølgelig var der også en sag med vold mod en taxachauffør, der gav Bendtner en fodlænke, men han og Horneland kunne ikke sammen.

Horneland endte også med at forlade Rosenborg, da han fik sparket som træner for klubben.

Men nu begynder der at åbne sig en mulighed for et nyt trænerjob.

Og igen er det som afløser for Kåre Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er blevet fyret i Brann, der ligger under nedrykningsstregen i den bedste norske række, og til at redde holdet har man på midlertidig basis givet jobbet til assistenten, Eirik Horneland.

Han vil ikke sige, om det også er et job, han gerne vil have på den lange bane, men noget tyder på, at han gerne skriver under, hvis danske Jimmi Nagel Jakobsen præsenterer ham for en kontrakt.

- Jeg vil gerne være cheftræner igen en gang i fremtiden. Det føler jeg er uungåeligt med tanke på min personlighed og de kræfter, jeg har i mig, siger han til Bergens Tidende, efter sin første træning som midlertidig chef for Brann.

Han forklarer dog også, at han er klar til at vende tilbage til rollen som assistent, skulle Jimmi Nagel Jacobsen pege på en anden cheftræner.

- Jeg kan passe til begge roller. Jeg havde det rigtig godt under Kåre (Ingebrightsen) og Jostein (Grindhaug) i Haugesund, og jeg kunne også lige at være cheftræner i Haugesund og Rosenborg, siger Horneland.

Brann har bare hentet syv point i de første 14 ligakampe og er under stregen med tre point op til Tromsø over nedrykningsstregen.Daniel A. Pedersen og Mikkel Andersen er i den norske klubs trup.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020