• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Fik bizar skade inden FC København-kamp

Foto: IF Elfsborg

FC København var lørdag aften på banen mod IF Elfsborg, men en spiller fra modstanderholdet kom ikke på banen efter en skade i en liggestole.

Af Kenneth Jensen

Man kan træde uheldigt ned og vrikke om på foden, eller man kan sprinte og mærke en muskel give sig. Der er mange måder at blive skadet på, men Jacob Ondrejka fra IF Elfsborg fik en af de mere bizarre skader lørdag.

Det svenske mandskab mødte FC København lørdag aften og endte med at tabe opgøret med 1-4. Og det efter en kamp, hvor Jacob Ondrejka ikke var med i startopstillingen, som han ellers skulle have været.

Forklaringen er, at han blev skadet, mens han lørdag formiddag lå i en liggestol og slikkede sol.

Da den 20-årige svensker var færdig med at bade sig i solens stråler og ville rejse sig, var han blevet ramt af et hold i nakken. 

- Da jeg rejste mig fra stolen, mærkede jeg med det samme, at det ikke var godt. Jeg tog en hovedpinepille og fik massage, men det hjalp ikke. Det blev bare værre og værre, siger han til Göteborgs-Posten.

Og dermed glippede han altså opgøret mod de danske mestre.

Selv om skaden holdt ham fra at deltage i opgøret mod FCK, er det forventningen, at han kan træne i dag, søndag, og at han så er aktuel til testkampen mod Lyngby Boldklub tirsdag.

Allerede nu er meldingen, at det går lidt bedre med muskelsmerterne, og mon ikke han kunne have spillet, hvis det var en meget vigtig kamp - selv om han dog var i store smerter.

FC København fik mål fra Andreas Cornelius, Diogo Goncalves og Hákon Haraldsson, mens Jeppe Okkels scorede for IF Elfsborg. Goncalves scorede to gange.