Skandinavien Oliver Okstrøm

Cifuentes vild med Hammarby: Derfor forlod han AaB

Foto: Getty Images

Marti Cifuentes fortæller nu om baggrunden for, hvorfor han ikke blev i AaB.

Af Oliver Okstrøm

Marti Cifuentes kunne mandag aften sige farvel og tak til AaB, som han havde været cheftræner for i et års tid. Efter en tids tovtrækkeri blev nordjyderne enige med svenske Hammarby om at lade ham gå allerede i januar.

Planen var i første omgang ellers, at det først kunne blive til marts. Nu kan den spanske træner koncentrere sig helt om jobbet i Stockholm-klubben, og i et interview med Fotbollskanalen forklarer han, hvorfor han forlod AaB.

- Det var svært. Men projektet her er så interessant. Det er en god udfordring til at nå loftet i skandinavisk fodbold. Det passer mig godt, lyder det fra Cifuentes.

Han er da heller ikke i tvivl, at der er mulighed for store ting i Hammarby.

- Jeg ved, at potentialet er meget stort, og mit fokus er på at vinde næste kamp. Jeg ved ikke hvor langt, vi kan gå, men jeg tror helt sikkert på, at vi har meget gode spillere i truppen - og vi er klar til udfordringen. Det er vigtigt, at have vindermentalitet, slutter spanieren.

Endvidere peger han på, at han er fleksibel, men kan ikke se sig fri for at være fra Barcelona, og derfor er han vild med 4-3-3.

AaB har siden fundet Lars Friis som afløser, men han kan først begynde til august. Læs mere om deres problem her.