• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Dansk duo vraget: Jeg forventer mere af dem begge

Foto: Getty Images

Både Jeppe Andersen og Bjørn Paulsen blev vraget, da Hammarby i går spillede. Træneren efterlyser mere fra sine danske profiler.

Af Anders Dehn

Normalt er Jeppe Andersen og Bjørn Paulsen blandt profilerne for Hammarby, men da holdet gik på banen mandag aften, var ingen af de to danskere med. Cheftræneren havde slet og ret sat dem af.

Det skete efter det forsmædelige 4-1-nederlag til lokalrivalerne fra Djurgården i den foregående runde og en generelt dårlig periode med kun én sejr i seks kampe. Forud for mandagens kamp mod Varberg havde cheftræner Milos Milojevic også varslet udskiftning blandt sine erfarne profiler.

Det endte altså med at gå ud over Andersen og Paulsen. Træneren bekræfter, at det skal ses som et udtryk for, at han ville se mere fra den danske duo.

- Ja, det er helt klart. Jeg forventer mere fra begge to, men vi spiller også mod Varberg, som spiller meget på kontra og hurtige omstillinger. Jeg tror, at det hold, som vi valgte i dag, er det, som passer bedst til at spille mod Varberg, siger Milojevic ifølge Fotbollskanalen.

Før kampen skrev FotbollDirekt, at Jeppe Andersen endda ville miste sit anførerbind. Det har han båret de seneste sæsoner, siden klublegenden Kennedy Bakircioglu gik på fodboldpension.

Hammarby har endnu ikke bekræftet, om Andersen har mistet hvervet. Han bar selvsagt ikke bindet mandag, eftersom han startede på bænken. Til gengæld vandt danskerklubben 1-0 over Varberg.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020