• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Dansker vil af med forsvarsspiller efter 2½ måned

Foto: Brann

Dansk sportschef ser ikke stopper Vieux Yaya Sané indgå i planerne fremadrettet, og derfor vil han gerne af med spillere, lyder det.

Af Kenneth Jensen

De ligger næstsidst i Eliteserien, har lige fyret træner Kåre Ingebrigtsen og givet ansvaret på midlertidig basis til tidligere Rosenborg-træner Eirik Horneland.

Der er meget arbejde i norske Brann for den danske sportschef Jimmi Nagel Jacobsen, og danskeren er allerede godt i gang med at slibe og forme det hele til.

Danskeren stoppede som sportschef i Esbjerg den 22. maj og blev efterfølgende ansat i Brann.

Lige nu arbejder han på flere fronter i forsøget på at få Brann tilbage på rette kurs - dels arbejdes der på at finde den permanente trænerløsning, dels arbejder man på at få styr på truppen, hvor der er flere ting i gang.

Det er det norske medie Bergens Tidende, der rapporterer, at danskeren og Brann vil af med stopper Vieux Yaya Sané. Det er bare lidt mere end to måneder siden, at forsvarsspilleren skiftede til Brann. 

Men nu er han altså på vej ud.

- Hvad vi eventuelt drøfter med spillere, er en personalesag. Om vi har talt om det ene eller det andet, kan jeg ikke kommentere på, siger den danske sportschef og forklarer:

- Han er en del af truppen, og vi har kontrakt med ham.

Sanés agent er Branns tidligere træner Kåre Ingebrigtsens bror, Kevin Ingebrigtsen.

Den 31-årige forsvarsspillers aftale blev indgået den 10. maj og løber frem til årsskiftet. Han har tidligere spillet for klubber som Bursaspor, Auxerre og Oostende.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020