• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Danskerfyring: Vi har ikke gjort det godt nok

Foto: Getty Images

Den norske klub Strømsgodset er ikke tilfreds med egen håndtering i forhold til sagen omkring danske Henrik Pedersen.

Af Kenneth Jensen

Henrik Pedersen er ikke længere træner i Strømsgodset, men alligevel raser sagen om danskeren og ikke mindst klubbens håndtering af sagen videre.

Den danske træner blev fyret, efter dele af spillertruppen tidligere havde anklaget ham for at have udtalt sig racistisk. Pedersen har afvist anklagerne.

I Strømsgodset bakkede man først op om danskeren, men efter pres fra truppen, der også har været utilfreds med klubbens håndtering, valgte man altså at sige farvel til Henrik Pedersen og leder nu efter en ny træner.

I forbindelse med sagen omkring Henrik Pedersen føler truppen ikke, at der har været gode nok rutiner i klubben, når det kommer til at varsle klubben i forhold til den mulige racismesag.

- Vi anerkender, at vi ikke har haft gode nok rutiner. Det er noget, vi straks kigger på og får på plads. Enten har de ikke været der, eller også har de ikke været gode nok. Vi vil fokusere på det nu, siger Ivar Strømsjordet, der er bestyrelsesformand i Strømsgodset, til VG.

Strømsgodet leder altså efter en ny træner nu, og der er allerede ét navn, der har meldt sig interesseret i jobbet. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus