• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

David Nielsens søn på vej væk? Har besøgt ny klub

Foto: Getty Images

David Nielsens søn Noah Jean Holm kan være på vej til et klubskifte.

Af Kenneth Jensen

20-årige Noah Jean Holm, søn af AGF-træner David Nielsen, kan være på vej til at skifte klub.

Angriberen skiftede for et år siden fra Leipzigs ungdomsafdeling, hvor han spillede i tre sæsoner, til portugisiske Vitoria Guimaraes SC. Her er det indtil videre blevet til 17 førsteholdskampe, hvor blot en enkelt har været fra start. Mange af indskiftningerne har i øvrigt været af meget få minutters varighed, og derfor er det ingen stor overraskelse, at han endnu ikke er kommet på tavlen for klubben.

Spørgsmålet er så, om han overhovedet kommer det i den kommende sæson, for nu forlyder det, at frontløberen kan være på vej tilbage til Norge, hvor han som ungdomsspiller var i Strømsgodset, som David Nielsen i øvrigt også har en fortid som træner i.

Det er Adressaavisen, der skriver, at Noah Jean Holm lørdag dukkede op på Lerkendal hos Carlo Holses Rosenborg. Hvad han lavede her, melder historien ikke noget om, og træner Åge Hareide ønsker ikke at kommentere på sagen.

Nærliggende er det, at Rosenborg arbejder på at få den norske U21-landsholdsangriber til klubben, da man fortsat leder efter forstærkninger.

Hareide har tidligere indikeret, at han mener, at Rosenborg er tyndt besat i angrebet, og derfor giver det mening, hvis man forøsger at tilknytte Noah Jean Holm, der stadig har tre år igen af aftalen med Vitoria Guimares.

Noah Jean Holm kan både stille op for Danmark og for Norge, men indtil videre har han valgt at rerpæsentere norske ungdomslandshold, hvor han har spillet for alle hold fra U15 og op til U21.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020