• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Frygter at miste grebet om dansk ønskespiller

Foto: Getty Images

Svensk klub frygter, at det ikke lykkes at få fingrene i ønskespilleren fra Danmark.

Af Ole Hoffskov

Hammarby drømmer om at hente danske Bjørn Paulsen retur til Stockholm, men der bindes negle i den svenske hovedstad.

29-årige Bjørn Paulsen har kontraktudløb i den tyske 3. Liga-klub FC Ingolstadt efter denne sæson, og Hammarby håber derfor, at de kan snupppe danskeren på en fri transfer. Nu skriver FotbollDirekt imidlertid, at Ingolstadt har tænkt sig at kæmpe for den danske forsvarsspiller.

Mediet skriver, at Ingolstadt meget vel kan være på vej med et kontrakttilbud til Bjørn Paulsen, og det kan sende danskeren i tænkeboks.

Den tyske klub er aktuelt nummer tre i 3. Liga og er dermed i spil til en oprykning. At oprykningen kommer i hus vil formentlig være afgørende i bestræbelserne på at holde på Bjørn Paulsen.

- Jeg er åben for alt, og det er også muligt, at jeg forlænger med Ingolstadt, hvis de kommer med et godt tilbud, og vi rykker op, sagde Paulsen til tipsbladet.dk i oktober sidste år og fastslog, at en forlængelse er betinget af oprykning til 2. Bundesligaen.

- Ja, det er det. Jeg kom til Ingolstadt, da klubben lå i 2. Bundesligaen, og jeg blev, da vi rykkede ned. Jeg er ikke typen, der stikker halen mellem benene. Jeg synes, man skal acceptere den kontrakt, man har skrevet under på, selv om det sportsligt ikke går, som man havde håbet. En aftale er en aftale, men selvfølgelig vil jeg gerne spille på et højere niveau.

Bjørn Paulsen tørnede ud for Hammarby fra 2017 til 2019. Han har spillet fast for FC Ingolstadt i denne sæson, men i øjeblikket er han ude med en skade.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus