• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Journalist kritiserede Fischer: Vil tale med ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viktor Fischer vil gerne tale med belgisk journalist, der har kaldt ham "mentalt svag".

Af Ole Hoffskov

Viktor Fischer er klar til at tage hul på et nyt kapitel i fodboldkarrieren i den svenske hovedstadsklub AIK, som han er tiltrådt på en lejeaftale fra Royal Antwerp, hvor han har tørnet ud siden sommeren 2021.

Den karismatiske offensivspiller indledte fornemt i Belgien, men så blev han skadet, og han formåede aldrig rigtig at bide sig fast igen. 

I kølvandet på skiftet til AIK har det svenske medie Fotbollskanalen interviewet den belgiske journalist Aernout Van Lindt, og han lægger ikke skjul på, at han ikke er imponeret over Viktor Fischer, som han blandt andet kalder "mentalt svag".

Den melding giver den danske offensivspiller ikke meget for.

- Hvad betyder det at være mentalt svag? Hvis han kan fremlægge et psykologisk studie om, hvad det betyder at være mentalt svag, så vil jeg meget gerne tale med ham. Jeg vil gerne sætte mig ned sammen med ham og høre, hvad han definerer som mentalt svag, siger Viktor Fischer til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Når jeg har hørt, hvad han har at sige, så kan jeg svare på spørgsmålet, om jeg er mentalt svag. Derfor synes jeg ikke, at du og jeg skal stå og tale om det, før jeg har talt med ham. 

28-årige Viktor Fischer har spillet 35 kampe for Royal Antwerp og scoret tre mål. I denne sæson er det kun blevet til en række meget korte indhop for den belgiske klub, der er under ledelse af Mark van Bommel.