• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Klubboss afviser: Har ikke hørt fra FCK eller AaB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hverken AaB eller FC København har forhørt sig om Aron Dønnum, lyder det fra Vålerenga.

Af Victor Risager

Den norske kantspiller Aron Dønnum, der fik landsholdsdebut i juni, har ad flere omgange været rygtet til dansk fodbold. Det tyder imidlertid ikke på, at han rent faktisk også ender i Danmark i denne omgang.

Sidste sommer var AaB meldt interesserede i kantspilleren fra Vålerenga, og den norske klub bekræftede endda, at nordjyderne havde forhørt sig om Aron Dønnum. Igen denne sommer har der så været rygter om interesse fra Danmark, nærmere bestemt FC København.

Ingen af de to danske klubber har dog taget kontakt til Vålerenga. 

- Der er mange som har forhørt sig om Aron. Og det har været mere eller mindre konkret fra nogen flere via både mellemmænd og agenter, og der har været konkret interesse for Aron fra lidt større klubber i flere lande.

- De (klubberne, red.) ligger i hvert fald syd for Danmark. Vi har ikke hørt noget fra hverken Aalborg eller FC København, siger Jørgen Ingebrigtsen, sportslig leder i Vålerenga, til Dagbladet.no.

Ifølge Dagbladet ønsker 23-årige Aron Dønnum at forlade Vålerenga denne sommer, og klubben skal også have modtaget et bud fra en unavngiven belgisk klub ifølge mediet.

Aron Dønnum noterede sig for otte mål og seks assist på 27 kampe i 2020, og han har fået en fin start på den nye sæson med fire kasser og to oplæg på otte optrædener. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020