• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mads Bye Marboe

Malmö-AC: Nej, jeg er ikke bekymret

Foto: Getty Images

Anders Christiansen tager det med ro.

Af Mads Bye Marboe

Det kører ikke helt på skinner for Malmö FF.

De forsvarende svenske mestre ligger blot nummer fire i Allsvenskan efter sæsonens første 13 kampe. På det seneste har især defensiven været et problem, og danskerklubben har lukket elleve mål ind i de seneste seks Allsvenskan-kampe.

Det bekymrer dog ikke holdets danske profil, Anders Christiansen.

- Nej, jeg er ikke bekymret. Vi tog på ferie med to nuller i bagagen, og så er det klart, at den sidste kamp ikke var god nok. At lukke to mål ind er bestemt ikke det, vi gerne vil, så vi skal gøre det bedre. Men jeg er ikke bekymret, siger han til Fotbollskanalen.

Malmö sparker tirsdag aften Champions League-kvalifikationen i gang mod Vikingur. I sidste sæson gik man hele vejen til gruppespillet, men det bliver ikke nemt at gentage, slår 'AC' fast.

- Der er ingen tvivl om, at vi elsker Europa. Vi elsker også at spille mange kampe. Nu, fordi vi spillede Champions League i sidste sæson, tror folk, at vi sagtens kan kvalificere os til et gruppespil igen - uanset om det er Champions League eller Europa League.

- Men sagen er, at det er meget svære kampe, der kommer nu. Sådan er det år efter år. Sidste år var det utrolig tæt mod Riga og HJK Helsinki, så vi spillere skal ikke tro, det bliver som en tur i parken.

Anders Christiansen har spillet seks kampe for Malmö FF i denne sæson.