• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Malmö-dansker tæt på udløb: Sådan er udsigterne

Foto: Getty Images

Danskerflokken i Malmö ser ud til at forblive på det nuværende antal i fremtiden.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere EfB-profil Søren Rieks har siden 2014 spillet i svensk fodbold, hvor han først var hos IFK Göteborg, hvorefter han i de de sidste fire år har været i den skånske storklub Malmö FF.

Han går nu ind til sin sidste sæson på den kontrakt, som han har med klubben, men selvom han for få dage siden blev 34 år, så er han langt fra færdig med at spille på det højeste niveau i det svenske.

Det skriver SportExpressen, som peger på, at Rieks er godt på vej mod at få forlænget sin kontrakt med Malmö, som helt præcist udløber til nytårsaften. 

Der er dog ikke skrevet under på noget som helst endnu, men det bliver meldt, at parterne har indledt dialogen, og det har været positivt indtil videre. Udgangspunktet for dem begge forlyder da også til at være, at de vil fortsætte samarbejdet.

I de 124 kampe, som han har fået i MFF-trøjen er det blevet til 29 mål og 26 assister. Dermed har han holdt det gode niveau fra IFK-tiden, hvor han lavede 33 mål og 22 assister i 117 kampe.

I Malmö er der godt med dansk islæt på holdet. Foruden Rieks er spillerne Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Jonas Knudsen i truppen, hvor cheftræneren er Jon Dahl Tomasson.

Sidstnævnte har endvidere et særdeles godt forhold til Rieks. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus