• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Nikolaj Kesting

Nul ferie: Dansk EM-spiller udtaget til i morgen

Foto: Getty Images

Anders Christiansen kan risikere at spille ligabold, 48 timer efter at han landede med landsholdet i København.

Af Nikolaj Kesting

Det bliver ikke til nogen ferie for den danske Anders Christiansen, som allerede lørdag kan løbe på banen i Malmö FF's kamp mod Sirius. 

Det fortæller Malmötræner Jon Dahl Thomasson fredag til det svenske medie Fotbollskanalen. 

- Vi er alle glade for at have AC tilbage, ligaens bedste spiller. Han kommer til at være involveret i morgen, siger træneren. 

Anders Christiansen kom ikke på banen under EM-slutrunden, men Jon Dahl Thomasson er ikke i tvivl om, at midtbanespilleren alligevel har bidraget til den succesfulde danske præstation. 

- Nu kender jeg AC godt og ved, at han har tilført en masse godt humør til det danske hold, selv om han ikke har spillet. Det er vigtigt, når man er sammen i seks uger, siger Jon Dahl Thomasson.

Anders Christiansen er kun gået glip af en enkelt ligakamp siden han stødte til landsholdstruppen i slutningen af maj. Allsvensken, som der er spillet ni runder af, har nemlig holdt pause fra 24. maj til den 3. juli. Den kamp tabte Malmö 3-2 til Norrköping. 

Udover det vandt klubben for to dage siden 1-0 over Riga FC i den første af to kvalifikationskampe til Champions Leauge.

Lørdagens modstander fra Sirius ligger nummer ni i tabellen, mens Malmö selv befinder sig på andenpladsen med 20 point. Førstepladsen indtages af Djurgården, som også har skrabet 20 point sammen, men dog har spillet en kamp færre end Malmö FF. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020