• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Nikolaj Kesting

Paulsen havde dansk bejler

Foto: Getty Images

Den danske forsvarsklippe Bjørn Paulsen fortæller, at der var dansk interesse, inden han skrev under med svenske Hammarby.

Af Nikolaj Kesting

Det blev for nylig kendt, at den danske forsvarsspiller Bjørn Paulsen vendte tilbage til svenske Hammarby, hvor han senest var i 2019. Men ifølge ham selv, kunne det hele være endt med et dansk comeback. Det fortæller han i et interview med svenske Sportexpressen. 

- Jeg havde alternativer i Danmark og Sverige. Men fra begyndelsen var det klart for mig, at jeg ikke var interesseret. Det eneste, som betyder noget for mig, er Hammarby, siger Bjørn Paulsen, der også fortæller, at en kontrakt forlængelse med den tyske klub FC Ingolstadt var en mulighed. 

Hvem den danske bejler har været, kommer Paulsen ikke ind på. Et bud kunne være Sønderjyske, som Paulsen spillede for fra 2009 til 2015.  

Nyheden om hans retur har formentlig vakt glæde hos de svenske fans, der meget atypisk startede en indsamling for at få den tidligere publikumsfavorit tilbage til Stokholmklubben. 

Og Paulsen virker også til at nyde livet i Sverige. Til Sportexpressen udtaler han, at det godt kunne være den sidste klub, han spiller i. 

- Jeg kan godt se mig selv afslutte karrieren i Hammarby. Det er slet ikke noget problem. Jeg hører hjemme her, og det er virkelig en klub, der er blevet en del af mig. Hammarby er en fantastisk klub, siger Bjørn Paulsen. 

Paulsen vender tilbage til Sverige efter to i Tyskland. Sidst han skiftede til Hammarby, var det fra danske Esbjerg, som han nåede at være hos i halvandet år.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020