• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Trøjer udsolgt på to timer: Der er absolut Lasse Vibe-feber igen

Trøjer udsolgt på to timer: Der er absolut Lasse Vibe-feber igen
Foto: IFK Göteborg

IFK Göteborg lancerede en særlig Good Vibes-t-shirt i forbindelse med Lasse Vibes comeback i klubben, og det tog bare to timer at sælge alle eksemplarer. Interessen er glohed, siger klubben.

Af Anders Dehn

Har man fulgt lidt med i Lasse Vibe karriere, har man måske noteret sig, at han var en populær figur i sin første tid i IFK Göteborg, og den popularitet er forblevet intakt, efter han forlod klubben i 2015. Det bekræfter klubbens seneste trøjesalg.

I forbindelse med, at Vibe i sidste uge vendte tilbage til IFK Göteborg, lancerede klubben en særlig t-shirt med teksten "Good Vibes" og et billede af den danske angriber. Den var der mange fans, der gerne ville have fingerene i.

Læs også: Lasse Vibe afstod sign-on bonus i IFK Göteborg-retur

De tog bare to timer at sælge alle 170 eksemplarer.

- Vi var knap nok gået ud med nyheden, inden de var solgt. Det gik virkelig hurtigt, og interessen er glohed. Der er absolut Vibe-feber igen, og det er fantastisk sjovt for os på så mange forskellige plan, siger kommunikationschef Erica Berghagen till Göteborgs-Posten.

Læs også: Glad Göteborg-chef: Lasse Vibe tilfører meget til holdet

Det er i øvrigt ikke dagens eneste gode nyhed for de svenske Lasse Vibe-disciple. Her til eftermiddag gjorde han comeback for IFK i en U21-kamp, dog uden at score, og papirarbejdet faldt på plads, så han er klar til at stille op for førsteholdet fra næste runde i Allsvenskan.

Vibe var ikke med, da IFK Göteborg i weekenden bankede en anden danskerklub IF Elfsborg med 3-0 på hjemmebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.