• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

- Viktor Fischer dræbte Superligaen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber får store roser med på vejen for sin første sæson i Superligaen af tidligere FCN- og Lyngby-spiller Anders Christiansen.

Af Kenneth Jensen

Han kom til Superligaen og FC København som et stort navn, og offensivspiller Viktor Fischer leverede fra start af sin tid i FCK varen og blev afgørende for Ståle Solbakkens mandskab.

Men Viktor Fischer forlod også Danmark og FCK som en trupspiller, der ikke var i daværende træner Jess Thorups planer for fremtiden.

Siden er der løbet meget vand i åen, og den danske offensivspiller er på kontrakt i Royal Antwerp, hvor han har været plaget af skader, så det kommende år spiller han i den svenske hovedstad Stockholm hos klubben AIK.

Og en anden dansk profil blåstempler Viktor Fischer, selv om han godt nok er i tvivl om, hvad den 28-årige profil kan tilbyde holdet på dette tidspunkt i karrieren.

- Viktor Fischer dræbte Superligaen i sin første sæson. Han var den bedste spiller i hele ligaen, og han gjorde, hvad han ville, siger Anders Christensen til Expressen.

Christiansen er selv flere gange blevet nævnt som en af de bedste spillere i svensk fodbold, og Malmö FF-danskeren tror godt, at Viktor Fischer kan blande sig i snakken, hvis ikke skaderne har gjort for meget ved hans kvaliteter.

- Da han var i FCK, var han fantastisk, men det er jo nogle sæsoner siden nu, og han har været skadet, så jeg kan ikke vurdere, hvor god han er lige nu, siger Anders Christiansen.

Viktor Fischer er ikke den eneste nye dansker i svensk fodbold til den kommende sæson - Glen Riddersholm har eksempelvis hentet Vito Hammershøy-Mistrati, Victor Lind og Marcus Baggesen til IFK Norrköping.