• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Dette bør du vide om betting

Dette bør du vide om betting
Foto: Getty Images

Dette bør du vide om betting

Af Tipsbladet.dk

Hvis du er typen, der godt kan lide at vædde om alle mulige ting, så kan du helt sikkert også godt lide betting. Her har du nemlig mulighed for at gætte på stort set alt mellem himmel og jord. Og så vinder du selvfølgelig penge, når du gætter rigtigt.

Uanset om du er sportsinteresseret, politisk interesseret eller bare mest går op i diverse Tv-programmer, så kan du deltage i betting. Her det muligt for dig at vædde om en lang række ting.

Hvis du gerne vil i gang med betting, kan du finde de bedste spillemaskiner hos Bettingplus.

Hvad er betting?
Egentlig er betting blot et mere fancy ord for væddemål. Du har sikkert allerede væddet med dine venner om, hvem der kunne løbe eller cykle hurtigst, da du var barn. Ligesådan kan du også vædde med en bookmaker om, hvem der eksempelvis vinder EM i fodbold.

Når du gerne vil finde en god bookmaker, kan du med fordel på ind på bettingplus. De har en hel oversigt over, hvilke bookmakere du kan vælge i mellem.

Hvad kan jeg vædde om?
Når du vædder med en bookmaker, hedder det som førnævnt at bette. Og du kan bette om stort set hvad som helst. Emnerne går fra hvem der vinder X-factor i Danmark, hvem der bliver den nye landsholdstræner i forskellige sportsgrene, hvad den næste prins eller prinsesse bliver navngivet, hvem der bliver præsident i USA og meget mere.

Hvis du derfor godt kan lide at vædde, vil du helt sikkert også finde et væddemål, der passer til dig. Et af de mere sjove og udbredte væddemål herhjemme er bettingen om, hvad dronningen siger i sin nytårstale. Her kan du bette på enkelte ord eller sætninger.

Hvilke bettingtyper er de mest populære?
Selvom du kan bette om stort set alting, så er de mest populære former for betting inden for sporten. Her er særligt fodbold den allermest populære sportsgren herhjemme. Dog kan du, som sagt, vælge blandt mange flere sportsgrene. Hvis du kom meget på travbanen som lille, kan du stadig bette med hjemmefra på din computer.

Hvis du sidder med familien og ser X-factor om fredagen, kan du vædde om, hvem der vinder. Hvis du er politisk interesseret, kan du vædde om, hvem der bliver den næste statsminister. Og sådan fortsætter det. Så selvom du måske ikke er nogen sportsentusiast, så er der altså stadig masser af væddemål, som du kan indgå i.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020