• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Sådan finder du de bedste spillemaskiner

Foto: Getty Images

Sådan finder du de bedste spillemaskiner

Af Tipsbladet.dk

Hvis du også er vild med online casinoer, ved du også, at det er forskelligt, hvilke spillemaskiner, du har lyst til at spille på. Nogle dage føler du dig måske særlig heldig. På de dage kan det være en fordel med en høj risiko/høj gevinst-maskine. Andre dage er det måske mere lysten til bare at spille, der trækker. Her kan det i stedet være en fordel med nogle af de lidt mere rolige maskiner. De såkaldte lav risiko/lav gevinst-maskiner. I det nedenstående vil det blive gennemgået, hvilke faktorer, du bør lægge vægt på, når du skal vælge en af de bedste spillemaskiner.

Du kan finde nogle af de bedste spillemaskiner online.

Temaet på spillemaskinen
Temaet på spillemaskinen er maskinens sjæl. Selvom du måske ikke har tænkt så meget over det, så er det faktisk temaet, der sætter rammen om hele spillet. Temaet kan være hvad som helst. Nogle gange er der eksempelvis et gysertema med spøgelser, zombier, Frankenstein og alt i den dur. Her vil musikken typisk også være uhyggelig. Temaet kan også være alt fra irsk tema med firkløver og krukker af guld over til et nordisk tema med alle guderne fra den nordiske mytologi. Kun fantasien sætter grænser, så du bør også kunne finde det tema, som du synes er bedst.

Forskellige former for spillemaskiner
Når der bliver snakket om spillemaskiner, vil der oftest blive skelnet mellem henholdsvis lav, mellem og høj risikovillighed. Eller volitalitet, som det også kaldes. Begrebet dækker over spillemaskinens aggressivitet. Hvis spilleautomaten har en lav volatilitet, vil den ofte køre med en lav risiko/lav gevinst-tilgang. Hvis den derimod har en høj volatilitet, vil den i stedet køre med en høj risiko/høj gevinst-tilgang. Hvis du gerne vil spille i lang tid, vil en maskine med lav volatilitet typisk være en god idé. Hvis du gerne vil direkte i gang med den store chance for at vinde et stort beløb, vil en maskine med en høj volatilitet i stedet være en god idé. Derudover findes der også maskiner med en volatilitet, som ligger midt i mellem.

Sådan vælger du din favoritmaskine
Når du skal vælge en maskine, bør du starte med at overveje din volatilitet og så gå efter maskiner, der matcher dig. Derefter kan du vælge blandt alle temaerne. Her kommer det blot an på din personlige præference. Hvilket tema er sjovest, hyggeligst eller mest nuttet at se på? Hvilken slags baggrundsmusik kan du bedst lide? Nogle hjemmesider rangerer deres maskiner efter temaer, så du let og hurtigt kan finde et tema, der passer til dig.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020