Superliga Mads Bye Marboe

45 minutter til Falk: Ikke alt sad i skabet

Foto: Getty Images

Rasmus Falk spillede 45 minutter mod FC Helsingør.

Af Mads Bye Marboe

Rasmus Falk var skadet det meste af efteråret, men den 30-årige playmaker er nu klar til at få spilleminutter i benene igen.

Disse fik han 45 minutter af, da FC København mandag besejrede FC Helsingør med 3-2 i en træningskamp, men præstationen blæste ikke cheftræner Jess Thorup bagover.

FCK-træneren havde dog heller ikke forventet andet, siger han til FCK TV og sætter samtidig ord på, hvad han ellers kan tage med fra testkampene.

- Vi sluttede efteråret med rigtig mange skadede spillere, så bare det at få dem på vej tilbage... I dag (i går, red.) så vi Rasmus Falk spille 45 minutter, og det var ikke alt, der sad i skabet, lad mig sige det sådan, men vi skal jo også give folk tid til at komme tilbage.

- Det gælder individuelt, men også de kære relationer, som vi skal arbejde rigtig meget med. Det gør vi til træning, men det er klart, at når vi bliver presset maks i vores træningskampe, får vi en bedre fornemmelse for, hvor vi står. Så det er vel det, vi bruger træningskampene allermest til.

Rasmus Falk har spillet 13 kampe i denne sæson.