• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB-angriber bekræfter: Nærmer sig klubskifte

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det tyder på, at Tom van Weert forlader AaB til sommer. Angriberen kontrakt løber ud, og han forhandle pt. ikke med klubben om en forlængelse.

Af Anders Dehn

Til sommer er det tre år, siden Tom van Weert kom til AaB, men det tyder ikke på, at han får en fjerde sæson i klubben. Han siger selv til podcasten Rød Aalborg, at han forventer at forlade AaB til sommer.

Her løber van Weerts kontrakt ud, og som tingene ser ud lige nu, får han ikke en ny aftale i Nordjylland.

- Lige nu er der ikke snak om forlængelse. Som jeg har sagt tidligere også: Klubben er i en proces. De vil gerne have lidt yngre spillere ind, som de kan sælge lidt nemmere. Der er det svært at sælge en spiller som mig, som er over 30, i moderne fodbold. Som 25-årig er man allerede lidt gammel i forhold til at sælge, siger Tom van Weert i Rød Aalborg.

- Som det ser ud lige nu tror jeg ikke, at jeg bliver i AaB, men det er ikke sådan, at jeg lukker døren. Jeg er glad for at være her, det er en dejlig by og en dejlig klub, og der er mange søde og rare mennesker i klubben. Jeg har det slet ikke sådan, at jeg skal væk. Men lige nu snakker vi ikke om forlængelse, så jeg har ikke et håb om, at jeg kommer til at blive her.

Tom van Weert tilføjer, at han er begyndt at kigge sig om efter andre klubber, og at han godt kunne tænkt sig at komme til et land, der er anderledes end Holland og Danmark.

Hidtil har den 30-årige angriber spillet 81 kampe og scoret 26 mål for AaB. I denne sæson har han spillet 22 af 23 kampe, men kun 12 af dem fra start. Omvendt bærer han typisk anførerbindet, når Lucas Andersen ikke er med.

Allerede i midten af marts gjorde AaB's sportschef, Inge André Olsen, det klart, at han også forventede, at van Weert ville forlade klubben. Det samme gælder en af AaB's øvrige angribere.

Læs interviewet her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020