Superliga Oliver Okstrøm

AaB-boss: Kunne have løst træner-problem i går

Foto: Getty Images

AaB's sportschef Inge Andre Olsen mener, at han kunne have fået en midlertidig løsning på plads allerede mandag.

Af Oliver Okstrøm

AaB har tirsdag præsenteret Lars Friis, som klubbens næste cheftræner. Det kan dog først - som aftalen er nu - ske fra 1. august. Samtidig sagde klubben mandag aften farvel til den spanske cheftræner Marti Cifuentes.

Det efterlader dem med assistenterne Rasmus Würtz og Oscar Hiljemark, som dog ikke har den nødvendige Pro-trænerlincens, som skal til for at stå i spidsen for et Superliga-mandskab. Det bekymrer nu ikke AaB-sportschef Inge Andre Olsen, fastslår han i et interview med Nordjyske.

- Den situation skal vi nok finde en løsning på. Vi kunne sagtens have haft en midlertidig træner på plads allerede i går, hvis vi ønskede det. Der er også interesse for at varetage sådan en opgave, siger han og fortsætter:

- Så vi skal nok få løst det spørgsmål, men det vigtigste har været at få Lars Friis på plads som ny cheftræner, lyder det fra Inge André Olsen.

Der bliver i den sammenhæng også nævnt, at talentchef Anders Damgaard har den omtalte P-licens, og derfor kan han blive en mulighed for nordjyderne.

Lars Friis har i forbindelsen med præsentationen af ham i AaB udtalt, at han godt forstår, at han skuffer mange. Læs mere om det her.