• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AaB-chef om ny Prica: Transferbeløbet er ikke højt

Foto: AaB

AaB har betalt en fair pris, der ikke er for høj, for Tim Prica, siger Inge Andre Olsen til Nordjyske.

Af Victor Risager

AaB kunne i går, mandag, præsentere en ny forstærkning til angrebet i form af Tim Prica, der er søn af Rade Prica, men selvom der er tale om et stort talent, var det ikke en dyr transfer for AaB. Sådan siger sportschef Inge Andre Olsen til Nordjyske.

Tim Prica havde ellers haft adskillige bejlere, og især norske Rosenborg har været meldt interesserede i den 18-årige angriber.

Men i Malmö FF havde den unge angriber kontraktudløb til nytår, og derfor har den svenske klub ikke kunnet kræve en tor transfersum. I AaB mener man dog, at man har betalt en fair pris for talentet.  

- Når man har et halvt år tilbage af sin kontrakt, så falder prisen jo drastisk. Men jeg har et rigtigt godt samarbejde med Daniel Andersson (sportsdirektør, red.) i Malmö, og selvom transferbeløbet ikke er højt, så mener jeg, at vi har betalt en fair pris. Et beløb, som betyder, at vi fortsat kan have et godt forhold til hinanden, forklarer Inge Andre Olsen til Nordjyske.

Læs også:Malmö-chef om Prica salg: Ville gerne have beholdt ham

Da AaB mandag eftermiddag præsenterede Tim Prica, meddelte man også i pressemeddelelsen, at den unge angriber ikke valgte den nordjyske klub på grund af det økonomiske aspekt i tilbuddet.

- Tim er et af de største talenter i Norden på angrebspositionen, og selvom han havde økonomisk mere attraktive tilbud på hånden, og der har været stor konkurrence om at tilknytte ham, så ville han selv til AaB, sagde sportschefen til klubbens hjemmeside i den forbindelse.

Tim Prica nåede at spille syv gange for Malmös førstehold uden at score.  

Læs også:AaB-chef om Prica: Et af nordens største angrebstalenter

Læs også:Prica om AaB-skifte: Har brug for spilletid

Læs også:Da Manchester United klaskede Brøndby: Værste nederlag i mit fodboldliv

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus