• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AaB droppede førstevalg: Her er den nye U19-træner

Foto: Getty Images

Lars Noer Madsen kommer tilbage til AaB efter en årrække som efterskolelærer.

Af Oliver Okstrøm

Det så egentlig ud til, at det skulle have været Bo Zinck, der ville være blevet den næste U19-cheftræner i AaB. Men en afslutningsfest i Thisted, der gik i en lidt for voldsom retning endte med, at jobbet røg.

Nu har AaB fundet frem til, hvem det så bliver i stedet. Det drejer sig om 41-årige Lars Noer Madsen, som førhen har været træner for både U14 og U15 i klubben, og nu tager han altså skridtet helt op til U19'erne. Det melder nordjyderne på klubbens hjemmeside.

Han har dog siden 2013 arbejdet som lærer og fodbold- og eliteansvarlig på Sportsefterskolen i Aabybro, og han glæder sig nu til at vende tilbage.

- Jeg ser frem til at arbejde med en bred U19-Ligatrup, der både består af spillere, som har været på AaB Akademiet i flere år, og spillere, som kommer til klubben fra den kommende sæson, siger han og fortsætter:

- I den forbindelse bliver det vigtigt for os at sikre, at spillerne hurtigt finder en tryghed i de nye relationer og arbejder mod et fælles mål, samtidig med at der er plads til forskelligheder og individualister, så vi kan få så mange spillere som muligt til at lykkes, lyder det fra Lars Noer Madsen, som får Emil Udsen og Henrik Berg som assistenter.

Den nye U19-cheftræner har endvidere kunne mærke stor opbakning fra begyndelsen i ansættelsesprocessen fra både akademichef Jacob Larsen samt Niels Lawaetz, der er såkaldt Head of Coaching.

- Og samtidig ved jeg, at AaB Akademiet i forvejen består af mange dygtige trænere, hvorfor jeg går ind til jobbet med en stor ro, velvidende at der er gode sparringspartnere i forhold til udviklingen af AaB’s kommende Superligaspillere, fortæller Noer Madsen.

Aalborg-klubben har også været på jagt efter nye spillere til ungdomsafdelingen, som ikke ligefrem har nordjysk baggrund. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.