• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

AaB holder vejret: Forsvarsstjernen er knæskadet

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Rasmus Thelander fik et vrid i knæet mod OB er nu tvivlsom til aftenens pokalkamp mod Lyngby.

Af Jacob Quvang

AaB skal på en i forvejen svær opgave tirsdag aften, når de formstærke nordjyder gæster Lyngby i Sydbank Pokalen, og den opgave kan nu vise sig at blive endnu vanskeligere. 

Forsvarsstjernen Rasmus Thelander er nemlig tvivlsom til opgøret grundet en knæskade. Det skriver NordjyskE

Ifølge mediet pådrog Thelander sig skaden i fredagens kamp mod OB, da han fik et vrid i knæet. Problemerne er først opstået efterfølgende. 

- Rasmus havde det fint gennem kampen, men nu kan han mærke til det. Vi tager en sidste beslutning på dagen, om han er med. Så han er tvivlsom til kampen, vurderer AaB-træner Martí Cifuentes. 

Forsvarsgeneralen var atter stærkt spillende i fredagens opgør mod OB, hvor han også kom på måltavlen. Han har da muligvis også været AaB's bedste spiller i denne sæson, hvor han med stor autoritet leder bagkæden. 

AaB er da også ubesejret i de seneste otte kampe på tværs af alle turneringer, og Cifuentes forklarer også, at de i øjeblikket arbejder meget med det mentale aspekt af spillet for at bevare præstationerne på et højt niveau. Ifølge ham forbereder modstanderne sig nemlig i endnu større grad på at møde et hold som AaB, der i øjeblikket kun er overgået af FC Midtjylland og FC København i Superligaen. 

Han advarer også om at undervurdere Lyngby, der i øjeblikket er nummer fire i NordicBet Ligaen, og som ifølge spanieren er et godt hold.

Kampen mod Lyngby fløjtes i gang klokken 18.30. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020