Robert Skov mener, at Silkeborg IF burde have vundet Superliga-premieren i Lyngby. Alligevel endte gæsterne med at tabe 2-1.

Silkeborg IF så ud til at kunne straffe et træt Lyngby-mandskab, da der søndag blev sat gang i Alka Superligaen. Efter ellers at have været nede med 1-0 ved pausen, kom Silkeborg-spillerne flyvende ud, og gennem anden halvleg var det dem, der virkede til at have overtaget. 

Gæsterne kom da også tilbage på 1-1 med en fuldtræffer af Jens Martin Gammelby, men i stedet for at vende kampen rundt, gik det galt. Med 12 minutter igen fik værterne straffespark, som David Boysen sikkertt omsatte til slutresultatet 2-1 for Lyngby. 

Cifre der irriterer Silkeborg-profilen Robert Skov: 

- Vi kommer godt tilbage, og så laver vi et dumt straffespark. Det taber vi 2-1 på, og det er noget pis, siger Robert Skov til TV3 Sport 1 efter opgøret og fortsætter:

- Jeg synes, at vi har styr på det i anden halvleg. Vi spiller hurtigt, mens vi kommer over dem i duellerne. Vi har kontrol på kampen. Efter vi kommer på 1-1, synes jeg egentlig, at vi skal score en mere og vinde kampen. Sådan gik det dog ikke desværre, udtaler han.

Silkeborg IF skal i næste runde en tur til Herning og FC Midtjylland. Lyngby skal også på udebane og møde AC Horsens.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO