• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Afghanistan lurer: DBU håber på Superliga-komet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

DBU håber på, at Vejle-stortalentet vælger at repræsentere Danmark.

Af Victor Risager

Han kan vælge at repræsentere det afghanske fodboldlandshold, men hos DBU håber man, at 17-årige Wahid Faghir kommer til at spille på det danske landshold. Det siger Flemming Berg, talentudviklingschef i DBU, til B.T. Sport.

Torsdag fortalte Wahid Faghir ellers til avisen, at Afghanistan har spurgt ham, om han er interesseret i at repræsentere landet. Angriberens forældre er således fra Afghanistan.

DBU håber imidlertid på, at Vejle Boldklub-stortalentet beslutter sig for at fortsætte i de rød-hvide farver, som han også har spillet i på diverse ungdomslandshold. Faghir får imidlertid ingen garantier om spilletid eller lignende. 

- Uden garantier håber og tror vi på, at Wahid har en lang landsholdskarriere i Danmark foran sig, for han er en meget talentfuld spiller, siger Flemming Berg til B.T. Sport.

Wahid Faghir har spillet en del ungdomslandskampe for Danmark - senest på U18-landsholdet, hvor han står noteret for to kampe og et mål.

I Vejle Boldklub har han i denne sæson imponeret i Superligaen med fem kasser på 17 kampe. Det femte mål scorede han imod Brøndby IF i weekenden, og med den kasse tangerede han en gammel Superliga-rekord - læs mere her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus