• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-anfører: Fansene burde buhe ad os

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AGF var ikke gode nok søndag mod Randers, og anfører Patrick Mortensen mener, at det ville være helt på sin plads, hvis fansene havde buhet af spillerne.

Af Anders Dehn

Patrick Mortensen er langt fra imponeret over AGF's indsats i søndagens lokalopgør mod Randers FC. Faktisk var det så dårligt, at fansene ville være i deres gode ret til at buhe ad spillerne, siger han til Århus Stiftstidende.

AGF tabte 1-0 efter et selvmål af Frederik Brandhof, men det er ikke kun selve resultatet, Mortensen revser. Det er også holdets præstation og evne til at sætte sig op. Det skal ikke komme udefra hver gang, mener kaptajnen.

- Det er os alle sammen, der skal hive op i os selv. Der skal være noget ild i øjnene og noget ærgerrighed, når der kommer så mange fans for at støtte os. Som David sagde i omklædningsrummet, så buher de ikke ad os endnu, men det burde de gøre, fordi det er ikke godt nok.

- Fansene er med os hele vejen selvom vi ikke har vist vores niveau endnu i forhold til tidligere sæsoner, siger Patrick Mortensen ifølge Århus Stiftstidende.

AGF-anføreren har kun scoret én gang i ti Superliga-kampe i denne sæson. Mod Randers misbrugte han et par chancer, og især en enkelt i første halvleg er han træt af, at han ikke scorede på.

Men holdet skal også sætte ham bedre op.

- Det er klart, at vi skal kunne spille os frem til flere chancer med Patrick, men også med de andre spillere. Vi har selvfølgelig fokus på at få sat ham i scene, og det skal vi blive ved med, så han også får en rytme i at komme til chancer, for dem har han ikke haft så mange af de sidste par kampe, sagde cheftræner David Nielsen efter Randers-kampen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020