Superliga Oliver Okstrøm

AGF-exit: David Nielsen får millioner med sig

Foto: Getty Images

David Nielsen kommer ikke ligefrem på dagpenge i det næste stykke tid.

Af Oliver Okstrøm

AGF offentliggjorde onsdag, at man har tager afsked med klubbens cheftræner David Nielsen, når deres kamp på lørdag mod FC Nordsjælland er spillet. Derefter venter der en økonomisk kompensation til træneren.

Det skriver Ekstra Bladet, som peger på, at der går to millioner kroner i Nielsens retning.

Det skyldes, at den aftale, som AGF har med deres cheftræner tilsyneladende er stykket sådan sammen, at årslønnen i kontrakten fra 2019 er på to millioner kroner om året, og samtidig er uopsigelig frem til sommeren 2023.

Derfor peger førnævnte avis også på, at det reelt er sådan, at David Nielsen nu får to millioner kroner for at blive væk fra træningsanlægget på Fredensvang.

Under pressemødet, hvor blandt andet direktør Jacob Nielsen var til sted, ville man ikke ud med, hvorvidt der var en kompensation på vej til David Nielsen, og det manglende svar blev begrundet med, at det var et personaleanliggende.

David Nielsen kom desuden ind på, at han mener, at fremtiden i AGF er lysere end nogensinde.

- Der er et nyt stadion på vej, og fansene venter på, at holdet begynder at spille ordentlig igen. Der er gode faciliteter, et akademi, og der er kommet spillere ind, der er klar til at tage et stort skridt næste år. Jeg er glad for, at jeg kan forlade det her i en tilstand, der var bedre, end dengang jeg kom, lød det fra den afgående AGF-træner.

Der har været en del spekulationer om, hvem der skal tage over i Aarhus-klubben nu. Og en af dem advarer en af AGF's legender mod, at man henter. Læs mere om det her.